Certificaat uitgereikt aan Lion Nasser Dahoe

Lion Nasser Dahoe is tijdens de bestuursverkiezingen van Lions Club Parwani in de bloemetjes gezet. Nasser mocht een certificaat in ontvangst nemen uit handen van president Rezah Amirkhan voor zijn inzet om burgers bewust te maken dat er een strijd wordt gevoerd met Covid-19. De impact van de pandemie op kleine bedrijven, waaronder zijn eigen bedrijf, Dana Heavy Equipments Parts NV is aanleiding geweest voor zijn initiatief. Nasser zorgde in eerste instantie voor posters met de MoHanA regels, welke staat voor Mond- neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden. Vervolgens kwam de fase van vaccineren en heeft hij ingespeeld met posters. Op eigen kosten zorgde Nasser voor posters met de tekst “Ik ben gevaccineerd, jij toch ook?”. Vervolgens heeft hij deze steeds overhandigd op diversen plekken.  “Het draait allemaal om bescherming van jezelf en je medemens en dat kan zeker door zich te laten vaccineren en houden aan de regels” aldus Lion Nasser Dahoe in een gesprek. De bewuste ondernemer levert zodoende zijn bijdrage aan de strijd tegen Covid-19.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: