Bewoners Mansaramweg bezorgd om scheve lantaarnpaal

Aan de Mansaramweg, zegt een bewoner, kan elk moment een paal, zeker door de vele regens, om kan vallen. Het blijkt te gaan om een EBS-mast en volgens de inwoner hangt er een Telesur internet box aan de mast. Ze wijst ook op het gevaar voor kinderen, omdat deze spelen op straat.

De buurtbewoner laat weten, dat de EBS wel is gekomen, maar dat de paal niet in de juiste positie gebracht kon worden, omdat het al aan het verrotten zou zijn.

De vrouw zegt dat het om een situatie gaat die in 2019 begon. Samen met anderen maakt het gezin zich zorgen dat deze paal ieder moment kan omvallen.

Directeur Marcel Eyndhoven van de EBS zegt, dat zulke zaken via de storingsdienst worden opgepakt. Op grond van de melding bij de redactie van Dagblad Suriname laat de directeur weten, dat de technici de plek al moeten hebben aangedaan en dat er dan een evaluatie is gemaakt volgens EBS-standaarden. ‘Het wordt daarna op de lijst gezet om binnen een kwartaal op te lossen’, laat de directeur van de EBS weten.

Ook Telesur is benaderd. De telecommaatschappij laat weten, dat de technische dienst is ingeschakeld om de situatie te bekijken.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: