Recalcitrante man (39) die tekeer gaat tegen huisgenoten en politie opgepakt in Nickerie

De 39-jarige S.S. is door de politie van het bureau Waldeck in de avond van vrijdag 9 juli, na een melding dat een man tekeer ging op een adres in het politieressort, aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 12 juli.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een dronkaard die vreselijk tekeer ging tegen zijn huisgenoten. De man werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Daar ging de man, die te diep in het glaasje had gekeken, ook tekeer tegen de dienstdoende agenten en vernielde een wand van het politiebureau. Daarnaast beledigde hij een politieambtenaar.

S.S. werd als verdachte aangemerkt en toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid aan de Hulpofficier van Justitie. Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: