Nummer “Soso yu lobi” is een ode aan de liefde

De Surinaamse zangeres Danitsia Sahadewsing is een samenwerking aangegaan met Promarman.com en Wim Axwijk van Tristar Music. Lloyd De Meza heeft ook zijn bijdrage geleverd aan dit project. Het nummer “Soso yu lobi” is in het Sranan en gaat alleen over de liefde van die ene persoon. Alles wat betreft die ene persoon. Hoe de persoon je laat voelen. Hoe je de ware hebt gevonden in de persoon. Je bent helemaal weg van de persoon. Liefde op het eerste gezicht. Gewoon een droom die werkelijkheid is geworden. De persoon is in een woord gewoon alles wat je zocht.

Wim Axwijk liet zich inspireren door de liefde en schreef de pakkende tekst van “Soso yu lobi”, dit betekent letterlijk “Alleen jouw liefde”. Het genre is een beetje Urban Dancehall mix Afro. De opname van deze pokoe is gedaan in de bekende Baseline Studio van Jurgen Rigters. Er volgt nog een videoclip vastgelegd door de zeer bekwame Yonathan Dennen van Yohnne Prod.  “Ik ken Promarman uit de samenleving en ik werd door hem gebeld en gevraagd of ik wou samenwerken aan een project. Ik heb toegestemd en we zijn samen in zee gegaan” aldus Danitsia in een gesprek. De boodschap met dit lied is: Onthoud altijd een ding, liefde overwint alles en ware liefde bestaat voor een ieder.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: