Jamie Lynn Spears’ zeer merkwaardige memoires is een eerbetoon aan haar grote zus

Slechts enkele dagen nadat Jamie Lynn Spears online werd aangevallen door gepassioneerde #FreeBritney-advocaten, wekt Jamie Lynn Spears nieuwe controverse op met een project dat duidelijk verband houdt met haar zus Britney: een memoires.

Worthy Publishing, een tak van Hachette Book Group, deelde onlangs details over Jamie Lynn’s aanstaande memoires op haar officiële website. Gebaseerd op Britney’s debuutsingle “Oops!…I Did It Again”, heet het boek I Must Confess: Family, Fame, and Figuring It Out.

(Volgens de site lijkt het eerder de titel Southern Roots te hebben gehad.) De memoires zullen “het ongefilterde verhaal van [Jamie] op haar eigen voorwaarden vertellen”, en zullen alles bespreken, van haar kindertijd tot haar tijd op Zoey101 en de levensveranderende ontdekking die ze heeft gedaan. was als tiener zwanger van haar eerste kind.

“Jamie Lynn is in wezen met beide benen op de grond”, luidt de beschrijving van de memoires. “Ze wil haar ervaringen in het ‘familiebedrijf’ gebruiken om jonge vrouwen overal ter wereld de unieke kracht en kracht te laten zien die voortkomt uit het geloven in zichzelf, het nemen van risico’s, het leren van hun relaties en het omarmen van een niet altijd zo perfecte reis. .”

Hoewel een memoires van beroemdheden op geen enkele manier een controversieel concept is, kan de timing van het nieuwe project van Jamie Lynn een gevoelige snaar raken bij Britney Stans
.

Temidden van de voortdurende juridische strijd van de popster met betrekking tot haar langdurige conservatorschap, is Jamie Lynn onder vuur komen te liggen omdat ze naar verluidt deel uitmaakte van het netwerk van mensen die Britney onderdrukken. Nadat de “Sterkere” zangeres had toegegeven dat ze “haar familie wilde aanklagen” in een ontroerende emotionele hoorzitting op 23 juni, waren sommige fans van mening dat Jamie Lynn medeplichtig was aan de pogingen om Britney haar rechten te ontnemen, door hun zorgen online te uiten.

Het voormalige kindsterretje vuurde terug met een Instagram-bericht waarin het conservatorium werd besproken en verzekerde de wereld dat ze helemaal Team Britney was.

error: Kopiëren mag niet!