Wadika Ramsukul’s carrière in de muziekwereld

De Surinaamse zangeres Wadika Ramsukul is actief in de muziekwereld. Ramsukul heeft recent de cover van het lied “Jeena Hai Toh Jee Bhar Hanslo” uitgebracht. De zangeres bestemt dit lied voor een ieder, aangezien iedereen met de beperkingen van de covid-19 regels moeten leven. Het nummer geeft duidelijk aan, geniet van elk moment want je weet niet wat jou morgen te wachten staat.

“Op zondag, 11 juli komt mijn nieuwste productie uit. Het is een cover van een origineel lied uit Haryana met als titel “Banra Bulave Banri na aave”. Het is een hele uitdaging geweest om dit ‘haryani’ nummer te zingen. De lancering is een feit met dank aan sponsoren en een nieuwe producer tevens een goede kennis, Vinod Lachman”. Muziekliefhebbers mogen veel meer verwachten aangezien er heel veel producties op agenda staan. Wadika vindt dat Suriname genoeg talent heeft en dit mogen niet verspild worden. Haar inspiratie haalt ze van de dagelijkse ervaringen, van zichzelf en haar omgeving. Een bijzonder woord van dank aan alle sponsoren en producer, aldus de zangeres. (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!