‘Poli Ede Way’: samenwerking van de artiesten Seba, Wan Ede en Porkevos

Een nieuw song genaamd ‘Poli Ede Way’ is uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de producer, The Gboss. Het is eerste nummer van de zanger Sebastian Abionie of te wel Seba voor dit jaar. Sebastian Abionie doet het heel goed sinds zijn aansluiting in 2019. Drie welbekende hits van hem zijn ‘Cottica en Belenki mofu en G’im Ala. Hij heeft ook collabs in de planning met Moohglie en een artiest van Music Steroidz. Voor deze productie is de zanger een samenwerking aangegaan met de artiesten Wan Ede en Porkevos. ‘Poli Ede Way’ is een combinatie van trap/Hiphop. Het is een productie van WeDemBossMusic met The Gboss als top producer. Seba had sinds vorig jaar zijn vers gedaan en er waren wat namen die The Gboss graag erop wilde zetten en uiteindelijk is gekozen voor Wan Ede die deze dage furore maakt en Porkevos die als nieuwste lid van WeDemBoss zijn intrede heeft gemaakt. Poli Ede Way is gelanceerd met een bijbehorende clip en is te bekijken via de YouTube channel We Dem Boss Music.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: