‘Noti ‘F un no dé dya’ bereikt 1miljoen plus views

De videoclip ‘Noti ‘F un no dé dya’ heeft 1miljoen plus views bereikt op YouTube. ‘Noti ‘F un no dé dya’ is een productie met Poppe. De populaire zangeres Tranga Rugie zegt “als klap op de vuurpijl is er een speciale korting aangekondigd op elke boeking voor Tranga Rugie & The Music Lovers voor de periode van 1 augustus 2021 t/m 31 augustus 2021. Langs deze weg wil ik allereerst de heer daarboven bedanken voor deze mijlpaal. Ook een dank aan alle fans, mijn band TML, familieleden, vrienden, kennissen en collega’s. Omdat het nummer door jullie allemaal goed is ontvangen, dankzij jullie is mogelijk geweest om het aantal views te behalen.  Mé tak den bigi sma fu mi tangi voor de ingeving die zij mij hebben gegeven om dit lied te schrijven, te arrangeren en ook de juiste video clip eraan toe te voegen. Een bijzonder dank aan Poppe voor haar medewerking en een ieder die heeft meegewerkt aan het compleet maken van deze productie” aldus de zangeres.

De populaire zangeres van ‘Bigi sma floot’ is geen onbekende meer onder de muziekliefhebbers. Met het nummer ‘Bigi sma floot’ wist ze furore te maken in de muziekwereld. Ze zet voort met producties en geslaagde samenwerkingen. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van FullColourEntertainment.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!