Sonam Kapoor bedankt haar gelukkige sterren dat ze niet met ‘iemand uit Bollywood’ is getrouwd

Sonam Kapoor bedankte haar sterren dat ze niet bij iemand uit de filmindustrie terechtkwam. De acteur is getrouwd met zakenman Anand Ahuja, met wie ze de tijd verdeelt tussen hun huizen in New Delhi en Londen.

Sonam Kapoor en Anand Ahuja stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze zei dat Anand net als zij een feministe is en dat mensen in de filmindustrie een heel kortzichtige kijk op de wereld kunnen hebben.

“Ik heb echt geluk dat ik iemand heb ontmoet die gelijkgestemd is en een feministe is”, vertelde ze aan Vogue.

Sonam zei dat het leven in Londen haar een element van anonimiteit geeft – ze doet bijvoorbeeld haar eigen boodschappen – maar erkende dat bruine mensen ‘overal zijn’. Ze zei: “Ik was in Schotland en er waren overal Indiërs, Pakistanen, Bengalezen en mensen uit het Midden-Oosten, en ze zijn allemaal geobsedeerd door Bollywood.”

Sonam was voor het laatst te zien in een hoofdrol in The Zoya Factor uit 2019. Ze verscheen in een cameo in AK vs AK, waarin ze een versie van zichzelf speelde, samen met haar vader Anil Kapoor en filmmaker Anurag Kashyap. Ze zal hierna te zien zijn in Blind, een remake van een Zuid-Koreaanse thriller, mede geproduceerd door Sujoy Ghosh, die ze in Schotland schoot.

error: Kopiëren mag niet!