Hrithik-Deepika’s vechter wordt de grootste lucht actiefilm

Deepika Padukone en Hrithik Roshan vormen voor het eerst een koppel in de film Fighter. Viacom 18 produceert deze big-budgetfilm die wordt geregisseerd door Siddharth Anand, bekend van Bang Bang, War en Pathan. Enkele van de grootste namen en technici zullen aan deze film werken.

De film is vanaf nu in de pre-productie en de makers zeggen dat deze film als specialiteit zal hebben. Over hetzelfde gesproken zegt regisseur Siddharth Anand dat deze lucht actiefilm een unieke filmische ervaring biedt die nog nooit in India is gedaan.

Fighter is ontworpen voor een wereldwijd publiek en wordt geschoten met behulp van de nieuwste technologie en de opnames vinden plaats op locaties over de hele wereld.

Fighter is gebaseerd op onze strijdkrachten en zal in 2022 worden uitgebracht. De film zal ook enkele acteurs uit het zuiden hebben en zal ook in Telugu uitkomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: