Bushra doet veel meer naast Bushra Khan artistry & Academy

Bushra Laismohamedkhan is een jong Surinaamse make-upartiest. Ondanks de huidige situatie zet Bushra voort in de beauty en care scene. “De onderneming Bushra Khan artistry & Academy bestaat al ongeveer 8 jaar. Ik ben gewoon met me business gestart, omdat ik best creatief ben en heb altijd gehouden om te knutselen en met kleuren te spelen. Mijn carrière is begonnen met make-up en haar nadien twee korte workshops verzorgd. Vervolgens begon ik met henna, welke ik heb geleerd van mijn zus Koraisha Laismohamedkhan, zij had Marvelous Mehindie. Zodoende kwamen gezichtsbehandeling, manicure+ pedicure, nagelstyliste, eyebrow waxen en tinten, fully body wax, dermaplanning erbij”.

De vraag is er altijd geweest. Bushra verzorgt ook lessen. “Als het om de vrouw gaat dan wil ik ze persoonlijk vooruit zien gaan. Hierbij help ik mensen vaak genoeg met sommige workshops hoewel ze het duur vinden, maar ze krijgen het tegen een weg geef prijs. In de salon wordt ik bijgestaan door collega Swetha Ramgoelam. Wat de covid-19 situatie betreft, is het regel dat mijn personeel zich aan de coronaregels moet houden. Maak de regels voor uw klanten duidelijk en zichtbaar buiten en in uw zaak. Ik ben geen concurrent van niemand maar ik ben concurrent van me zelf. Mijn volgende stap moet hoger zijn dan mijn vorige stap! Ik zie mijn cursisten ook niet als mijn toekomstige concurrenten. Ik help ze alleen trapjes verder klimmen. Naast mijn salon werk doe ik ook bakken en koken als hobby. Naast koken en bakken heb ik m’n eigen organic skincare lijn genaamd Bushra beauty. Na alles heb ik nog 3 doelen voor me zelf die ik binnen 8 maanden af moet hebben, maar dat alles blijft nog een verassing”

Bushra gaat meestal drie keer per jaar naar het district Nickerie. Daarover zegt ze “zo leer ik nieuwe mensen kennen en vrouwen die vertellen hoe ze op hun eigen benen willen staan en daarvoor ben ik er altijd” aldus de Surinaamse make-upartiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: