Aquatische vereniging Suriname zorgt voor verfraaiing Aquarep

Donatie aan de Paramaribo Zoo

De Aquatische vereniging Suriname zet voort met werkzaamheden voor de Aquarep. De voorzitter Rakesh Jhagroe geeft het volgende aan. De Aquarep is als het ware door de verenging geadopteerd. “Sinds het bestaan van de vereniging doen wij steeds projecten en het lukt aardig met steun van donateurs. Er is wederom een donatie gedaan aan de Paramaribo Zoo. Met behulp van donateurs hebben wij een watertank (duro tank) en visvoer overhandigd. Aquatische vereniging Suriname heeft ook voor vissen gezorgd die te bezichtigen zijn in de Aquarep. Wij hebben als doelstelling om de Aquarep heel educatief verder in te richten en te verfraaien. Zodanig dat niet alleen de vissen maar ook het verschil in opbouw van ons natuur en de bodem weergeeft. De kosten van aanbesteding aan de Aquarep is tot nu toe SRD 17000,-.”. De Aquatische vereniging Suriname zet voort, zodoende gaan ze bijvoorbeeld opzoek naar vissen en plantjes voor de Aquarep. “Wij doen als vereniging een beroep op een ieder die zijn of haar bijdrage wenst te leveren voor het aquatisch gebeuren in de Paramaribo Zoo”.

Paramaribo Zoo medewerker, Teatske heeft de geste in ontvangst genomen en Aquatische vereniging Suriname bedankt voor hun bijdrage. Ze wist bij te vermelden dat Aquarep in zoverre tot stand is gekomen door Aquatische vereniging Suriname en zij zullen dit voortzetten. De Aquarep is een rond gebouw, het moment dat ze aankomen bij het deel waren de slangen zijn dan zullen die tijdelijk verplaatst worden, in samenwerking met een opkomende vereniging zullen zij ook een nieuw gebouw krijgen. Alleen is dat project nog niet zover als het aquatisch gebeuren.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!