Feest als de elite van Manhattan met de nieuwe Gossip Girl Reboot-soundtrack

De originele Gossip Girl uit 2007 werd vaak geprezen om zijn onberispelijke mode, vernietigende oneliners en belachelijk knappe cast. Maar de echte onbezongen held was de moordende soundtrack.

De nieuwe reboot van HBO Max van de klassieke CW-serie ziet er in veel opzichten misschien anders uit dan zijn voorganger, maar de selectie van eclectische en verslavende nummers blijft een Gossip Girl-handtekening.

Net zoals de soundtrack van de vroege versie de tijd weerspiegelde – Peter, Bjorn & John’s “Young Folks” in de pilot zal voor altijd verbonden zijn met Serena’s terugkeer naar New York City – de 2021-versie heeft ook zijn hartslag op het huidige moment (martini’s en Ariana Grande, iemand?).

Gossip Girl is gebaseerd op de bestsellers van Cecily von Ziegesar en gaat over het leven van de jonge elite van Manhattan.

En in 2021 hebben de studenten van Constance Billard te maken met uitdagingen van het nieuwe tijdperk – namelijk de influencer-cultuur en de beproevingen om op te groeien als Gen Z.

Een anonieme blogger genaamd Gossip Girl, nu een Instagram-account, kijkt echter altijd en in op hun capriolen, en heeft er geen probleem mee de grootste geheimen van de tieners te verklappen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: