Ringo Starr viert 81e verjaardag met een drive-by voor vrede en liefde in Beverly Hills

Soms moet de vredes-en-liefdesboodschap worden gevierd in bijna-drive-by-status, tenminste als er nog steeds een pandemie gaande is en je een Beatle bent die probeert geen menigte te trekken.

En zo gebeurde het jaarlijkse verjaardagsfeest van Ringo Starr op een ietwat heimelijke manier woensdag, toen hij de pers ontmoette en poseerde voor foto’s voor zijn vredestekenbeeld in het park op de hoek van Santa Monica en Canon in Beverly Hills.

De verjaardags bijeenkomsten van Starr zijn meestal grotere, vooraf aangekondigde zaken, met veel meer dan de 20 fans die de locatie hadden bepaald en woensdag van achter een barricade toekeken.

Waarschijnlijk waren er meer fans die de Capitol-toren in Hollywood uitstaken, waar de ster(r) in 2014-17 en 2019 rond 12.00 uur Pacific-tijd de wereldwijde ‘vrede en liefde’-schreeuwen leidde (Vorig jaar was het evenement alleen online en in andere jaren was het gevestigd in Hard Rock Cafes over de hele wereld.)

Hij werd woensdag 81 jaar , maar zei dat het hem niet uitmaakte of het een oneven getal was of het grote ronde getal van vorig jaar. “Verjaardagen zijn verjaardagen, weet je – je moet ermee leven, weet je?” vertelde hij Variety voordat hij poseerde met gasten, waaronder schoonfamilie Joe Walsh en Toto-gitarist Steve Lukather. “Ik bedoel, emotioneel, soms ben ik 18. We lachten in de auto en zeiden dat ik vandaag 18 ben omdat het 81 is in omgekeerde richting.”

Hij had eigenlijk al van Paul McCartney gehoord: “Hij heeft me net gebeld. We zeggen nog steeds hallo tegen elkaar. Ik wacht nog steeds op het cadeau.”

Starr, die onlangs een EP uitbracht, “Zoom In”, zal naar verwachting later dit jaar een vervolg-EP uitbrengen, en zal dit najaar te zien zijn in Peter Jackson’s “Get Back” Beatles TV-docu-epos.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: