Heeft u uw COVID-19-vaccin ontvangen?

Welnu, rapper Juvenile en DJ/producer Mannie Fresh hebben het clubnummer “Back That Azz Up” uit 1999 opnieuw bedacht om de zwarte gemeenschap aan te sporen hun COVID-vaccinaties te krijgen. Het duo werkt samen met de dating-app BLK.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention heeft op 28 juni 2021 ,12% van de zwarte mensen in de VS ten minste één vaccindosis gekregen: “Ik wilde gewoon iets positiefs doen voor mijn mensen en vooraan staan ​​om laten zien dat ik bereid ben mijn leven op te offeren, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn familie’, zei Juvenile in een officiële verklaring van Rolling Stone. “We weten niet waar we nu mee te maken hebben, maar we moeten echt allemaal gevaccineerd worden, zodat we ons ding kunnen blijven doen en overleven.” De nieuwe versie van het nummer wordt geleverd met een frisse nieuwe muziekvideo en teksten die een nieuw doel promoten, met de hulp van Mia X van de New Orleans-artiest No Limit.

“Girl you look good once you vax that thang up,” Juvenile raps in the hook. “You a handsome young brother once you vax that thang up/Dating in real life, you need to vax that thang up/Feeling freaky all night, you need to vax that thang up.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: