Actrice Suzzanne Douglas overleden

Actrice Suzzanne Douglas, die onder andere te zien was in de Netflix-serie When They See Us, is dinsdag op 64-jarige leeftijd overleden.

Het is niet bekend waaraan de actrice is overleden.

Douglas werd vooral bekend door haar rol in de Amerikaanse sitcom The Parent ‘Hood. De serie werd tussen 1995 en 1999 uitgezonden. Verder speelde ze ook in films als The Inkwell (1994), The Last Weekend (1998) en School of Rock (2003). Haar laatste acteerklus was voor de serie When They See Us, waarin ze de rol van Grace Cuffe vertolkte. De serie vertelt het waargebeurde verhaal over de ‘Central Park Five’, vijf Afro-Amerikaanse tieners die onterecht werden veroordeeld voor een aanval op een jogger in Central Park in New York.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: