Giannis Antetokounmpo praat na game 1 over zijn blessure en spel

De voormalige tweevoudig MVP (Most Valuable Player) Giannis Antetokounmpo was een verrassende starter in Game 1 van de Milwaukee Bucks tegen de Phoenix Suns.

Door zijn spel liet hij zien, dat hij meer dan gezond genoeg is om te spelen en mogelijk te domineren in de NBA Finals. Antetokounmpo’s aanwezigheid leidde dinsdagavond 6 juli niet tot een Bucks overwinning, maar betekende wel dat hij waarschijnlijk een grote impact op de serie zal hebben. 

Hij eindigde met 20 punten, 17 rebounds en vier assists in 35 minuten nadat hij twee wedstrijden in de Eastern Conference-finale had gemist met een knieblessure.

‘Natuurlijk probeer ik niet te overdrijven, maar ik voelde me geweldig’, zei Antetokounmpo. ‘De medische staf gaf me toestemming om te spelen. Ik voelde dat mijn knie stabiel is. Ik voelde geen pijn. Ik voelde me goed’, zei Antetokounmpo. 

Donderdagavond 8 juli avond wordt game 2 gespeeld in Phoenix. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: