UFC-vechter McGregor: ‘Poirier verlaat de ring op een brancard’

Conor McGregor is terug met een gewaagde voorspelling voor zijn trilogiegevecht tegen Dustin Poirier, zaterdag 10 juli. De voormalige UFC-kampioen in twee divisies zei. dat hij niet denkt dat Poirier de Octagon op eigen kracht kan verlaten na het UFC 264-hoofdevenement van zaterdag inde T-Mobile Arena in Paradise, Nevada, onderdeel van de Las Vegas Metropolitan Area, Verenigde Staten.

‘Dustin gaat op een brancard naar buiten’, vertelde McGregor aan Ariel Helwani van BT Sport. ‘Dat is mijn voorspelling. Hij zal dit gevecht op een brancard verlaten.’

Toen hem werd gevraagd of hij Poirier vroeg, halverwege of laat in het gevecht zou uitschakelen, zei McGregor aanvankelijk dat hij voorbereid was op elke uitkomst, maar koos toch voor de eerste optie.

‘Ik ben er helemaal klaar voor’, zei McGregor. ‘… Maar, hij gaat naar buiten op een brancard… … Vroeg.’

McGregor nam geen blad voor de mond, toen hij Poirier beschreef in een interview met The Mac Life, waarin hij de voormalige interim lichtgewicht titelhouder ‘een lijk, een lijk, een leeg gezicht dat hem in de haren zal vliegen’ noemde.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: