ECHTE BARBIE
Dame op zoek naar eeuwige jeugd
LABIAPLASTIE EN BUTT-IMPLANTATEN KRIJGEN

Een vrouw die op zoek is naar iets, denkt dat ze het misschien gevonden heeft in cosmetische chirurgie — allemaal in een poging om op Barbie te lijken

Bronnen die bekend zijn met de situatie vertellen TMZ … Nannette Hammond zal verschijnen in een realityshow genaamd “Lookalike Love” – ​​die haar plannen documenteert om (ja, zelfs meer dan waar ze zich momenteel bevindt) te transformeren in een de facto mens Barbiepop.

Hier is slechts een greep uit wat ons is verteld dat Nannette wordt gedaan … een grotere kont (via implantaten) en haar vagina strakker maken (labiaplastiek) – procedures die ergens in de marge van $ 75k tot $ 90 K kosten . Geen woord over wie de rekening betaalt, btw

Wat betreft de reden waarom ze op zoek is naar haar vrouwelijke delen … onze productiebronnen zeggen dat het te maken heeft met het feit dat Nannette 7 kinderen heeft gehad en dingen wil opknappen zodat ze zich weer jong kan voelen (en eruit kan zien) … een de Barbie. De productie is nog niet aan de gang vanwege COVID, maar we horen dat de camera’s hopelijk binnenkort weer gaan draaien om dit alles vast te leggen.

We moeten ook opmerken … dit is niet haar eerste rodeo onder het mes — Nannette heeft meer dan $ 500k uitgegeven aan operaties, allemaal voor deze schijnbaar oneindige wens om een ​​echte Barbie te zijn. Dat omvat 3 boob jobs/lifts, lipfillers, veneers en semi-permanente make-up.

De vrouw is pas 47.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: