Hoe Leonardo DiCaprio reageerde toen Anupam Kher zichzelf voorstelde als ‘een Indiase acteur’

Bollywood-veteraan Anupam Kher, die vaak throwbacks deelt met Hollywood A-listers, plaatste een foto met Leonardo DiCaprio en deelde een interessant incident van hun ontmoeting.

In zijn bijschrift onthulde Anupam Kher dat de foto toevallig van een evenement in Los Angeles is.

Hij voegde eraan toe dat de foto een paar jaar geleden is genomen en hij beschreef de Titanic-acteur als “vriendelijk en aanhankelijk”. Hij schreef in zijn post: “Ik ontmoette Leonardo DiCaprio enkele jaren geleden tijdens een evenement in Los Angeles. Ik stelde mezelf voor. Ik zei:” Ik ben een Indiase acteur.” Hij zei: “Ik weet het!” Ik vroeg: “Hoe? “En toen gaf hij me gewoon een warme knuffel. Hij was aardig en aanhankelijk.”

Anupam Kher voegde eraan toe in zijn bijschrift: “Het beste aan acteur zijn, is dat je geweldige mensen van over de hele wereld ontmoet en gemakkelijk een band met hen aangaat. Acteurs zijn een stam op zich. #Actors #Acting #Bonding #MagicOfCinema #Films. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: