Marvin Halden blikt terug naar moment van bekroning

1ste Mr. Caribbean Island Continental

Op 8 juli 2019 is de Surinamer Marvin Halden bekroond tot Mr. Caribbean Island Continental. Hij viert dat het al 2 jaar is en blikt terug naar het onvergetelijk moment. Marvin Halden zegt het volgende in een gesprek. “Eerlijkheidshalve had ik nooit verwacht dat ik als eerste ambassadeur, Mister en Model van Suriname zolang een Internationale titel zou dragen.  Vanwege de wereldwijde Covid-19 pandemie is het momenteel voor mij en vele andere nog niet mogelijk om af te reizen om onze titel over te dragen en verschillende buitenlandse projecten en opdrachten uit te voeren. Het ging allemaal zo snel. Desondanks heb ik van elk moment genoten. Tussen juli 2020- 2021 heb ik niet stil gezeten. Ik ben mij meer online gaan richten om mijn fans en volgers via social media  te blijven entertainen en van informatie te verschaffen over verschillende onderwerpen. Ik heb de groei gezien en wil dat zolang mogelijk blijven vasthouden. Lachen hoort erbij en dat doe ik met bepaalde video’s. Het is opmerkelijk dat ik wordt gevolgd door verschillende internationaal bedrijven, organisaties en merken. Vanwege doorzettingsvermogen, wilskracht, creativiteit en diversiteit als Mister, Model en Mannenkledingambassadeur. Onlangs heb ik een gesprek gehad met een Pageant Director van Amerika, Kalil Valentino, waar ik Suriname in 2019 in Amerika tijdens de Mr. Continental competitie mocht vertegenwoordigen. In 2020 heeft het bijna overal stilgezeten nu merk ik dat internationale verkiezingen langzamerhand weer worden opgepakt met inachtneming van de Covid-19 regels” aldus Marvin.

Marvin Halden verzorgt verschillende trainingen en workshops online als offline aan toekomstige Modellen. Een Mister en Miss van een lokale organisatie worden door mij getraind, zodat zij goed voorbereid zijn voor hun aanstaande Internationale competitie in 2022. Het is geen makkelijke wereld, maar met geduld en geloof kan je veel bereiken, waardoor nieuwe deuren voor jou open zullen gaan. Verder is hij ook social media bezig met verschillende Give-aways met huidige partners en sponsors. Verder zal er ook een social project uitgevoerd worden voor sociaal zwakkeren om hun een handje bij te staan gedurende deze uitdagende periode. Marvin is genomineerd als Top Best Pageant Role Model door de organisatie Fashion Road met als CEO, Mr G. Nkansah van Londen, Engeland. De finale wordt op 25 september 2021 online gehouden. Op 14 januari 2021 had hij zijn eerste Instagram Live interview. Het wachten is nu op de uitslag in september 2021. Als eerste genomineerde van Suriname is dit een hele prestatie voor hem om Internationaal zoveel bekendheid en waardering te genieten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: