Deepika Padukone sluit zich aan bij Shah Rukh Khan voor de opnames van YRF’s Pathan

Na Shah Rukh Khan en John Abraham heeft nu Bollywood-superster Deepika Padukone deelgenomen aan de opnames van YRF’s Pathan in Mumbai.

De combinatie van Deepika en SRK heeft altijd blockbusters voor het grote scherm gespeld, rechtstreeks van Om Shanti Om, Chennai Express en Happy New Year en regisseur Siddharth Anand zal zeker hopen dat zijn ambitieuze spionage-actiespektakel, Pathan, ook in de bioscoop zal harken aan de kassa en maak geschiedenis wanneer het in theaters wordt uitgebracht.

Na Shah Rukh Khan en John Abraham heeft nu Bollywood-superster Deepika Padukone deelgenomen aan de opnames van YRF’s Pathan in Mumbai. De combinatie van Deepika en SRK heeft altijd blockbusters voor het grote scherm gespeld, rechtstreeks van Om Shanti Om, Chennai Express en Happy New Year en regisseur Siddharth Anand zal zeker hopen dat zijn ambitieuze spionage-actiespektakel, Pathan, ook in de bioscoop zal harken aan de kassa en maak geschiedenis wanneer het in theaters wordt uitgebracht.

“Na SRK en John begint Deepika nu te fotograferen voor de langverwachte Pathan. Het is echt geweldig om te zien dat de grote supersterren van onze generatie ondanks de pandemie beginnen te fotograferen.

Het geeft een sterke, positieve boodschap af aan de industrie en wanneer je een enorme film zoals Pathan op vloeren, de industrie ademt een nieuw leven in.

Deepika zal met Shah Rukh opnames maken tot de planning van Pathan, die in de komende 15-20 dagen zou moeten gebeuren, “zegt een handelsbron.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: