Veteraan acteur Dilip Kumar zijn gezondheidstoestand

Veteraan acteur Saira Banu heeft fans van Dilip Kumar verzekerd dat het goed gaat met de acteur. Zondag werd ze buiten het ziekenhuis gezien. De fans van het paar waren blij om te horen van zijn goede gezondheid. “Dit is wat we ware liefde noemden, zelfs na deze medische druk staan ze bij elkaar en nu in onze generatie van alleen echtscheiding gebeurt”, schreef een fan.

“Moge Allah hem een goede gezondheid schenken..ik zou hem graag snel 100 jaar zien overschrijden. Inshallah,” schreef een ander. “Sahab is veel beter. Hij is nog op de IC. Hij is zeer stabiel en zeer goed vandaag.

Dilip Kumar werd in juni opgenomen in hetzelfde ziekenhuis na perioden van kortademigheid. Destijds werd hij gediagnosticeerd met bilaterale pleurale effusie – een opeenhoping van overtollig vocht tussen de lagen van de pleura buiten de longen en onderging een succesvolle pleurale aspiratieprocedure. Na vijf dagen werd hij ontslagen.

Dilip Kumar’s carrière omvat meer dan vijf decennia met hits als Mughal-e-Azam, Devdas, Naya Daur en Ram Aur Shyam. Zijn laatste optreden op het grote scherm was in de film Qila uit 1998.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: