Karan Johar brengt Dharmendra, Jaya Bachchan, Shabana Azmi, Ranveer Singh en Alia Bhatt samen voor zijn volgende film.

Karan Johar-films zijn synoniem met enorme ensembles.

Terwijl hij supersterren van 3 generaties kreeg – Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan en Hrithik Roshan – samen in Kabhi Khushi Kabhie Gham, horen we, zijn volgende film zal Dharmendra, Jaya Bachchan, Shabana Azmi, Ranveer Singh en Alia Bhatt in de hoofdrol spelen .

“Het is een liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van sterke familie-emoties. Karan is van plan om rond de maand september naar de verdiepingen te gaan met een schema van 5 tot 6 maanden.

Het is Karan Johar’s terugkeer naar zijn roots van het maken van grootschalige familiedrama’s met liefde verhaal op de achtergrond”, vertelt een bron aan Bollywood Hungama.

De filmtitel draait om de naam van de personages gespeeld door Ranveer Singh en Alia Bhatt.
De film markeert Karan Johar’s terugkeer naar de regie, 5 jaar na Ranbir Kapoor, Anushka Sharma’s Ae Dil Hai Mushkil.

Eerder was hij van plan Takht, die is opgeschort. De film in kwestie markeert de eerste samenwerking van Karan met Dharmendra, die een romantische relatie zal hebben met Jaya Bachchan en Shabana Azmi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: