Republic Bank introduceert E-Commerce product: Republic E-Pay

Door de jaren heen, neemt gemak een steeds belangrijkere rol in bij klanten. In combinatie met de snelle technologische ontwikkelingen, kiezen ondernemers er steeds meer voor om hun producten en diensten online aan te bieden, aldus Republic Bank dinsdag 6 juli in een persbericht.

Door deze trend is “E-commerce” de afgelopen jaren enorm gegroeid. “E-Commerce” is afgeleid van “Electronic Commerce”: het online kopen en verkopen van diensten en producten, met of zonder een webshop.

Republic Bank Suriname introduceert nu haar E-Commerce product: Republic E-Pay. Republic EPay stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten via internet aan te bieden aan zowel de lokale als internationale markt. Er is hier tevens niet speciaal een website voor nodig. Dit product is daarom een gemakkelijke oplossing om de online aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren, en haar klantenkring te vergroten. 

Lokale en internationale klanten kunnen betalen met hun VISA of MasterCard creditcard bij elk bedrijf die Republic E-Pay heeft. Voor bedrijven betekent het niet alleen toegang tot een veel grotere markt, maar ook 24 uur per dag toegang voor haar klanten en lagere bedrijfskosten. Republic E-Pay is een veilige betaaloplossing: de kaartgegevens worden niet opgeslagen of vastgelegd in een systeem. Dit biedt veiligheid aan de kaarthouder. Voor Republic E-Pay, dient het bedrijf wel rekeninghouder te zijn bij Republic Bank.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: