Man (24) opgepakt na inbraak in leegstaande woning 

De 24-jarige F.V. is dinsdag 29 juni door de politie van het bureau Latour aangehouden, nadat hij die dag had ingebroken in een leegstaande woning aan de Kwaliesteeg, zo bericht het Korps Politie Suriname maandagavond 5 juli.

Hij had zich toegang tot het pand verschaft door twee shutters te verwijderen. Hij rukte vervolgens de breakerkast met bijbehorende kabels weg. Bij het verlaten van de woning werd hij opgemerkt door een buurtbewoner, die de politie inschakelde. 

Agenten begaven zich direct naar de locatie en sloegen bij aankomst de verdachte F.V. in de boeien. Op hem werden aangetroffen en inbeslaggenomen werktuigen waarmee inbraken worden gepleegd en elektrische kabels. Het vermoeden bestaat dat Furgill op meerdere adressen heeft ingebroken.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: