Aamir Khan en Kiran Rao: ‘Nieuw hoofdstuk in ons leven als co-ouders en familie’

Aamir Khan en Kiran Rao, die al bijna 15 jaar samen waren, maakten zaterdag 3 juli in een gezamenlijke verklaring bekend uit elkaar te gaan. In de verklaring zeggen ze, dat ze klaar waren om een ​​nieuw hoofdstuk te beginnen als “co-ouders en familie voor elkaar”. Ze zullen blijven werken als medewerkers aan films, hun non-gouvernementele organisatie Paani Foundation en andere professionele projecten, zei het paar in een gezamenlijke verklaring.

De verklaring die zaterdag werd vrijgegeven, luidt: “In deze 15 mooie jaren samen hebben we een leven van ervaringen, vreugde en gelach gedeeld, en onze relatie is alleen maar gegroeid in vertrouwen, respect en liefde. Nu zouden we graag een nieuw hoofdstuk in ons leven – niet langer als man en vrouw, maar als co-ouders en familie voor elkaar. We zijn enige tijd geleden begonnen met een geplande scheiding, en voelen ons nu op ons gemak om deze regeling te formaliseren, om gescheiden te leven en toch ons leven te delen op de manier een uitgebreide familie doet.’

‘We blijven toegewijde ouders voor onze zoon Azad, die we samen zullen koesteren en opvoeden. We zullen ook blijven werken als medewerkers aan films, Paani Foundation en andere projecten waar we een passie voor voelen. Hartelijk dank aan onze families en vrienden voor hun voortdurende steun en begrip over deze evolutie in onze relatie, en zonder wie we niet zo zeker zouden zijn geweest bij het nemen van deze sprong.’

‘We vragen onze weldoeners om goede wensen en zegeningen, en hopen dat je – net als wij – deze scheiding niet als een einde zult zien, maar als het begin van een nieuwe reis. Bedankt en liefs, -Kiran en Aamir.’

Aamir Khan, 56, en Kiran Rao, 47, ontmoetten elkaar voor het eerst op de sets van de succesvolle film ‘Lagaan’ van de acteur uit 2001 en trouwden in december 2005. Ze verwelkomden hun zoon Azad Rao Khan in december 2011. De acteur was eerder getrouwd met Reena Doet. Ze hebben twee kinderen: zoon Junaid Khan en dochter Ira Khan. Op het werkfront zal Khan vervolgens te zien zijn in ‘Laal Singh Chadha’, een officiële Hindi-remake van Tom Hanks’ veelgeprezen film ‘Forrest Gump’. De film wordt geproduceerd door Rao, die ook verschillende andere films heeft ondersteund, waaronder ‘Dangal’ en ‘Secret Superstar’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: