Jennifer Lopez en Rauw Alejandro werken samen aan ‘Cambia El Paso’

Jennifer Lopez en Rauw Alejandro hebben hun krachten gebundeld voor een nieuwe single, “Cambia El Paso”. Het vurige nummer markeert Lopez’ eerste release van 2021, evenals haar eerste samenwerking met Alejandro.

De poptrack is geproduceerd door Jonas Jurström en Victor Thell, en ontwikkeld door Trevor Muzzy, met een gladde beat en reggaeton-grooves. De single wordt gevolgd door een videoclip met het duo.

Lopez legt momenteel de laatste hand aan haar negende volledige studioalbum, dat haar eerste Spaanstalige album sinds 2007 wordt. De zangeres dropte vorig jaar verschillende singles, waaronder haar single “In the Morning” en twee samenwerkingen met Maluma, “ Pa’Ti’ en ‘Eenzaam’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: