Stg Saathi & Kries Ramkhelawan Music Institute gedenkt frontliners

Stg Saathi & Kries Ramkhelawan Music Institute doen steeds sociale projecten en noemen het sewa werk. Muziek guru Kries Ramkhelawan vertelt het volgende in een gesprek.  “In normale omstandigheden is steeds zo’n feestelijk sewa dag gehouden. Dit keer hebben wij met in achtneming van de Covid maatregelen namelijk de frontliners van het ‘s Lands Hospitaal blij gemaakt”. Stg Saathi & Kries Ramkhelawan Music Institute hebben 250 stuks roti kip en bara aangeboden. De geste is rustig aangeboden en met een glimlach ontvangen. “De frontliners zijn levens redders zij werken dag en nacht voor een schaars salaris. De offers die zij brengen is onbetaalbaar. Ze hebben ook een gezin dus daarom hebben wij een gebaar gemaakt richting FrontLine werkers”. Een boodschap namens Stg Saathi en KRMI aan de gemeenschap is, wij doen een verzoek een iedereen laat u zich vaccineren. Zodat het ook minder druk is bij de hospitalen aldus Kries Ramkhelawan.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: