Blake Shelton en Gwen Stefani bruilofti

Pasgetrouwden Gwen Stefani en Blake Shelton straalden nadat ze in het huwelijksbootje stapten tijdens een intiem huwelijk op 3 juli.

In de eerste foto’s van de bruiloft kust country ster Shelton, 45 – die er onstuimig uitziet in een pak en witte vlinderdas – zijn bruid buiten de kapel die hij voor haar bouwde op zijn boerderij in Oklahoma terwijl de zon aan de hemel zakt.

Stefani, 51, droeg ondertussen een jurk van Vera Wang – met een wit lijfje, minirok met tule overlay en een volledige sluier – voor de ceremonie, samen met haar kenmerkende gewaagde rode lippenstift. Ze combineerde het hele ensemble met witte laarzen aan haar voeten – en gouden armbanden om haar polsen.

En ze kon de glimlach niet van haar gezicht houden terwijl haar nieuwe echtgenoot haar in een met strikken versierde golfkar reed terwijl ze een enorm boeket witte rozen vasthield.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: