Verontschuldigingen SLM voor vertraging eerste vlucht World Atlantic

De SLM heeft woensdag 29 juni in samenwerking met World Atlantic Airlines haar 1e vlucht uitgevoerd op de route Paramaribo – Aruba – Miami vice versa. Op deze vlucht hebben zich helaas enkele zaken voorgedaan die hebben geleid tot vertraging en onvrede bij de passagiers, zo meldt de luchtvaartmaatschappij maandagmiddag 5 juli in een communiqué.

‘Surinam Airways heeft de geluiden opgevangen en heeft onmiddellijk een onderzoek hiernaar ingesteld. Uit dit onderzoek is gebleken, dat de Airco Unit aan boord defect was, wat de lange stop op Aruba onplezierig heeft gemaakt. Daarnaast was er voor passagiers, vanwege de huidige “Covid regels”, een aangepaste Inflight Service, hetgeen inhoudt dat passagiers niet voorzien zijn van maaltijden tijdens deze vlucht. Passagiers zijn vóór de vlucht wel op de hoogte gesteld hiervan’, aldus de SLM.

Vermeldenswaard is, aldus de SLM, ‘dat de standaard Surinam Airways inflight service inmiddels weer aan passagiers zal worden aangeboden’. 

‘Surinam Airways betreurt voornoemde gang van zaken ten zeerste en biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en verzekerd passagiers dat zij haar uiterste best zal blijven doen om aan hun de beste service te blijven bieden.’

error: Kopiëren mag niet!