Mandira Bedi deelt een foto met wijlen echtgenoot Raj Kaushal

Mandira Bedi’s echtgenoot Raj Kaushal overleed op 30 juni na een hartstilstand. De actrice rouwt om het verlies van haar geliefde. Ze ging naar haar social media om een ​​gelukkige foto met haar overleden echtgenoot te delen met als onderschrift, “Rip, My Raji”, met een gebroken hart. Het duo is in een vrolijke bui te zien terwijl ze voor de camera poseerden.

Eerder had de actrice een serie foto’s met Raj uit hun vroegere dagen geplaatst. Ze voegde een diepbedroefde emoji toe samen met de post. Ze had ook haar schermafbeelding vervangen door een zwarte foto.

Aan de andere kant werd Mandira bedrogen door de netizens, omdat ze de eeuwenoude traditie brak door de laatste sacramenten van haar man uit te voeren. Verschillende Bollywood- en tv-beroemdheden kwamen naar voren om haar te steunen. De trollen spaarden de actrice niet voor de outfit die ze droeg voor de begrafenis.

Raj Kaushal, 50, laat zijn vrouw Mandira Bedi en kinderen Vir, Tara achter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: