Actrice Sara Ali Khan is weer aan het werk

Sara Ali Khan is weer aan het werk. De actrice deed opnamen voor een project met Punit Malhotra en deelde maandag een glimp daarvan. Op een van de foto’s poseert ze met regisseur Punit Malhotra. Het project, dat lijkt op een endorsement shoot, wordt geproduceerd door Dharma 2.0.

Sara, die een aantal interessante projecten op haar naam heeft staan, heeft eerder dit jaar Atrangi Re afgerond. Atrangi Re markeert haar eerste samenwerking met regisseur Aanand L Rai en acteurs Dhanush en Akshay Kumar. Op maandag wenste Sara Aanand L Rai ook het beste op zijn verjaardag en sprak over hoe hij haar herinnerde aan passie. “Bedankt dat je me eraan hebt herinnerd wat passie is en me hebt laten zien wat liefde is,” schreef ze.

Eerder dit jaar bedankte Sara Aanand voor “onvoorwaardelijke liefde, onwrikbare steun, de beste India darshan, heerlijke khana, vroege ochtendritten bij zonsopgang naar de locatie, sufi gemberwater avonden, en het meest gedenkwaardige jaar met het beste team” tijdens de opnames van Atrangi Re. Ze bedankte Dhanush voor zijn “behulpzaamheid en motivatie”. Ze sloot af met een kleine noot voor Akshay Kumar, waarin ze vermeldde: “Heel erg bedankt meneer @akshaykumar voor het brengen van zoveel liefde, gelach, energie en positiviteit op onze set en sorry voor het stalken van u voor foto’s in al onze kostuums meneer.”

Op het werk front, was Sara voor het laatst te zien in Coolie No 1, die eerder dit jaar uitkwam op Amazon Prime Video. De film markeerde haar eerste project met Varun Dhawan en filmmaker David Dhawan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: