Mira Rajput onderbreekt schoonbroer Ishaan Khatter’s AMA met de vraag ‘wie is je favoriet’

Ishaan Khatter trakteerde zondag zijn fans op een Ask Me Anything sessie. Terwijl veel van zijn bewonderaars hem overspoelden met vragen, stopte hij even om een vraag van zijn familielid Mira Rajput, te beantwoorden . Mira vroeg schoonbroer Ishaan: “Wie is je favoriet?”

Ishaan verontschuldigde zich eerst bij zijn fans en schreef “Sorry jongens moet even afwijken om familie te antwoorden.” Hij deelde een prachtige foto van Mira en antwoordde: “Mira, het antwoord is ‘Vivaan’ en Vibba di” waarop Mira reageerde met “Haldi wohtaah.”

Mira en Ishaan delen een schattige relatie, en hun fans hebben daar al vaak een voorproefje van gekregen. Vorige week deelde Mira een foto waarop ze Ishaan omhelsde. Terwijl Mira de foto tagde met het woord”speelkameraadje”, reageerde Ishaan met: “Bhaabhidoll.” Ishaan is ook Mira’s workout buddy. Mira deelde een foto van zichzelf met Ishaan en Shahid Kapoor en zei dat het trio voor haar het “Dream Team” is.

Op het werkfront heeft Ishaan Phone Bhoot op zijn naam staan, waarin hij samen met Siddhanth Chaturvedi en Katrina Kaif te zien zal zijn .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: