Cheyen Wielson vertelt over Majestic hair and more

De Surinaamse Cheyen Wielson is actief bezig als kapster en doet ook make-up. Ze heeft haar onderneming Majestic hair and more genoemd. “Ik ben ermee begonnen sinds ik mij bezighield met mode, maar dat gebeurde niet  eensklaps goed. Ik ontdekte passie en motivatie erin waarbij ik persoonlijk ontdekte dat het iets is voor mij en ook om klanten tevreden te mogen stellen. Zodoende besloot ik een page te openen en te gaan voor uitdagingen. Tot nog toe heb ik geen spijt van”. Ze begon een jaar terug haar kapperswerk te doen in haar vriendenkring en familie. Ze dacht eraan om groter te gaan en ging over tot het aanmaken van een facebookpagina genaamd Majestic hair and more.

Over de huidige situatie zegt Cheyen Wielson, “Het is teleurstellend geweest voor mij tijdens deze pandemie (Covid-19), maar ondanks dat heb ik manieren bedacht waarop ik toch klanten tegemoet kom met inachtneming van de protocollen. Ik ontvang aan de hand van de samenscholing regels dus klanten, met inachtneming van de protocollen en temperatuur meting. Ik zorg altijd dat ik spullen in voorraad heb, vooral wanneer alle handelszaken dicht moeten vanwege de maatregelen, op zo een manier heb ik toch inkomsten”. Ze hanteert het motto, “totdat ik goed genoeg ben om aan top te komen”. Aan de jongeren geeft ze mee, “als je een onderneming wil beginnen dan hoef je niet perse alles gelijk te hebben of perfect te zijn. Het is van belang om cursussen te volgen om steeds beter te worden in datgene dat je wilt gaan doen” aldus Cheyen Wielson

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: