Farisha Tjin-Asjoe maakt zich op om Suriname te vertegenwoordigen

Miss Supranational 2021 verkiezing

De Surinaamse, Farisha Tjin-Asjoe maakt zich op om Suriname te vertegenwoordigen tijdens de Miss Supranational 2021 verkiezing. Secretary en National director Jermain Tjin-A-Koeng van de organisatie geeft aan dat op 21 augustus 2021 in de regio van Malopolska in de stad Novy Sacz, de Miss Supranational 2021 verkiezing zal plaatsvinden. Na een jaar afwezigheid vanwege Covid-19 pandemie is de pageant weer terug. Antonnia Porsild van Thailand die in 2019 de pageant won zal haar kroon overdragen aan een nieuwe winnares. Suriname is bezig met voorbereidingen voor deze verkiezing en zal haar Miss Tropical Beauty Suriname, de 22 jarige Farisha Tjin-Asjoe afvaardigen om Suriname te vertegenwoordigen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen en doet ook een beroep op de samenleving en voornamelijk het bedrijfsleven om deze afvaardiging mogelijk te maken, gezien de hoge kosten en de financiële situatie in Suriname. Verder staat voor de maand oktober in de planning om de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname te kronen. Voor support van Farisha Tjin-Asjoe kan contact gemaakt worden met de organisatie via [email protected] of bellen 8410348

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: