‘CULEATE’ is gezongen door C-TROYA van Cuba

Splashmaster Gilly zet maken van producties voort

Een gloednieuw nummer ‘CULEATE’ is uitgebracht met een bijbehorende clip. Splashmaster Gilly geeft het volgende mee over dit lied. Hij wordt vaker vergeleken met de wereldbekende Dj Khaled, dit vanwege het feit dat Splashmaster Gilly als Top DJ ook muziek uitbrengt met verschillende artiesten, zowel nationaal als internationaal en dit gebeurt sinds 2005. Naarmate de Latin scene wereldwijd overnam is hij in het jaar 2014 opzoek gegaan naar Latin artiesten. Zodoende kwam hij LilyPro tegen en ging het project verder uitwerken. In 2019 benaderde C-TROYA het Label FCRECORDZ vanuit Cuba. Bij aankomst in Suriname zijn ze gelijk de studio ingedoken van Weslnd & Asgar Koster. In alle stilte is gewerkt aan het album. ‘CULEATE’ is één van de nummers uit zijn album. C-TROYA is in Cuba aldoor bezig geweest met muziek en heeft heel veel optredens gedaan. Hij is inmiddels al drie jaar met FCRECORDZ actief in de muziekscene. De opname van de gloednieuwe videoclip was niet zo gemakkelijk, maar is toch gelukt. Er is gebruik gemaakt van slechts één locatie waar de figuranten verblijven. Iedereen is eerst getest op Covid-19 en velen zijn ook gevaccineerd. Om de zoveel tijd werd iedereen ook weer ontsmet met alcohol, kortom iedereen is safe aldus Splashmaster Gilly

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: