Wimbledon men’s seeds 2021

28 juni 2021 – 11 juli 2021 – De Wimbledon Championships, de derde Grand Slam van het seizoen, vinden plaats in Londen, Engeland

Wimbledon keert terug naar de Grand Slam-kalender na een afwezigheid van een jaar, met Novak Djokovic, de nummer 1 van de wereld, die het moet opnemen tegen een overvloed aan rijzende sterren, aangezien hij ernaar streeft Roger Federer en Rafael Nadal’s in totaal 20 grote titels elk te evenaren.

Voor dit toernooi zullen de plaatsingen de ATP-ranglijst volgen in plaats van eerdere prestaties op gras, wat de eerste nieuwe Wimbledon-kampioen zou kunnen opleveren – anders dan Federer, Nadal, Djokovic of Andy Murray – sinds Lleyton Hewitt in 2002.

Djokovic zal strijden om de titel van Daniil Medvedev, Halle-finalist Andrey Rublev en de winnaar van de Queen’s Club Matteo Berrentini.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: