Burgers klagen in Kal Aaj Aur Kal over hoge prijzen producten en gebrekkige prijscontrole

In de aflevering van afgelopen woensdag, 23 juni, van Kal Aaj Aur Kal op RBN TV hebben weer vele burgers ingebeld om hun ongezouten mening te geven over of kritiek te uiten op diverse issues die spelen in de samenleving.

Presentator Faried Pierkhan kreeg ’s avonds veel burgers aan de telefoon met klachten over onder meer de late uitbetaling van de AOV, de bijna degelijks stijgende prijzen van producten in de winkels en de toch wel gebrekkige prijscontroles door de verantwoordelijke autoriteiten. Maar, ook vroeg een beller aandacht voor de vele parasieten in bomen in Paramaribo die nauwelijks meer onderhouden worden.

Bekijk hieronder de volledige uitzending en luister naar alle opmerkingen en vragen van de vele inbellers:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: