Fans gedenken Amrish Puri

Ter gelegenheid van de 89e geboortedag van Amrish Puri op dinsdag, hebben verschillende fans sociale media opgezocht om de overleden iconische acteur te herdenken.

Filmmaker Vivek Agnihotri vierde de gelegenheid door Amrish Puri’s films ‘Chachi 420’ en ‘Ardhsatya’ te bekijken.

“De echte baap van Bollywood. Had nooit driftbuien. Probeerde nooit een insider te zijn. We herdenken Amrish Puri op zijn geboortedag. Kijk vandaag naar ‘Ardh Satya’ en ‘Chachi 420’ om zijn bereik te begrijpen,” tweette hij.

Een fan die een eerbetoon bracht aan de legendarische acteur, tweette, “Hij was een van de meest getalenteerde acteurs, een iconische schurk, in het algemeen een veelzijdig artiest. Van de legendarische ‘Mogambo’ tot ‘jaa simran jaa ji le apni zindagi’, hij gaf ons genoeg redenen om te lachen.”

Amrish Puri, geboren op 22 juni 1932, wordt graag herinnerd om zijn schurkenrollen — vooral Mogambo in ‘Mr India’. Dilwale Dulhania Le Jayenge’, ‘Karan Arjun’, ‘Koyla’ en ‘Nayak’ zijn enkele van zijn andere memorabele films.

Yash Raj Films bracht ook hulde aan Amrish Puri op zijn geboortedag. De productiebanner deelde een stilleven van de overleden ster uit ‘DDLJ’ op zijn officiële Instagram-handvat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: