Kriti Sanon betoverend in het zwart

Kriti Sanon heeft haar fans betoverd met haar laatste fotoshoot, waarin ze haar donkere kant liet zien. In plaats van de leuke, flirterige en zonovergoten foto’s, deelde de actrice een foto van haar kalendershoot die ze omschreef als, “een donkerdere shoot in vergelijking met al de andere.”

Voor de fotoshoot heeft de actrice haar innerlijke ‘Catwoman’ gekanaliseerd in een zwarte bralette en leren broek met zwarte stiletto’s. Ze versierde zich met meerdere ringen, armbanden en opgestoken haar.

Volgens de actrice was de foto eigenlijk van haar eerste fotoshoot met de befaamde fotograaf, van ver terug in 2016. “Het brengt veel herinneringen terug, gezien het feit dat het mijn eerste shoot voor de kalender was. Het was een edgy en Catwoman-ish look waar we voor gingen,” zei Sanon in een Instagram live.

Hoewel ze hield van hoe deze uitpakte, gaf ze toe: “Ik hield eigenlijk van de foto met het beddengoed, omdat het idee erachter was dat het de ochtend na een te gek feest was en ik verondersteld werd een kater te hebben.”

Op het werk front, heeft de Bollywood diva verschillende big-budget films zoals ‘Adipurush’ met Prabhas en haar solo hoofdfilm ‘Mimi’. Ze zal ook te zien zijn in ‘Ganapath’, ‘Hum Do Hamare Do’, ‘Bhediya’ en ‘Bachchan Pandey’, maar ook in een nog onaangekondigd project.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: