Miss World Manushi Chhillar tekent voor derde YRF film

Indiase schoonheden als Aishwarya Rai Bachchan en Sushmita Sen maakten het land trots en verhuisden geleidelijk naar Bollywood om daar heldin te worden. Hetzelfde pad lijkt te worden gevolgd door nog een andere schoonheid Manushi Chhillar. Na het winnen van de prestigieuze Miss World verkiezing, ging Manushi Chhillar naar Bollywood.

Net nu de hele wereld met ingehouden adem wacht op haar debuutfilm YRF’s Prithviraj, met de onstuimige Akshay Kumar als haar tegenspeler. Daarna tekende ze haar tweede film tegenover Vicky Kaushal, opnieuw bij YRF. De laatste update over Manushi Chhillar is dat ze, zelfs nu haar debuutfilm nog niet uit is, haar derde film heeft getekend! Ook deze keer is het bij YRF.

Volgens een artikel in Bollywood Hungama, zei een bron: “Manushi is de nieuwe favoriet van YRF geworden. Iedereen is vol lof over haar toewijding, werkethiek en professionele aard. Aditya Chopra heeft haar nu ook aan boord gehaald voor het superheldenproject van Shiv Rawail. Ze zal de vrouwelijke hoofdrol vertolken tegenover Ahaan Panday, die zijn celluloid debuut zal maken met de film. Dit wordt Manushi’s derde film in de bioscopen en rondt ook haar drie-film deal met YRF af. Maar meneer Chopra kijkt duidelijk ook naar andere projecten voor haar uit.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: