Neena Gupta’s 5 grote onthullingen

In haar autobiografie ‘Sach Kahun Toh’ beschrijft Neena Gupta haar levensreis vanaf het moment dat ze werd aangenomen op de National School of Drama (NSD) tot aan haar verhuizing naar Mumbai in de jaren ’80 en de opvoeding van haar dochter Masaba Gupta als alleenstaande moeder. Bij de presentatie van haar boek vertelde ze over delen van haar leven waar velen zich niet bewust van waren.

Neena Gupta’s eerste huwelijk duurde maar een jaar

In haar autobiografie onthult de Badhaai Ho-actrice dat ze op zeer jonge leeftijd kort getrouwd is geweest. Toen ze haar masters in Sanskriet volgde, ontmoette ze een IIT-student Amlan Kusum Ghose. Na clandestiene ontmoetingen op zijn campus en in de buurt van haar huis, werd hun relatie ontdekt toen Neena’s vriendin het aan haar ouders vertelde. Dit weerhield het stel echter niet en om Srinagar te kunnen bezoeken, trouwden ze.

Hun huwelijksgeluk duurde echter niet lang. Neena schreef: “In de korte tijd dat Amlan en ik getrouwd waren, hebben we nooit veel ruzie gemaakt. Niet over ons dagelijks leven, de manier waarop ons huis werd gerund of over mijn studie en carrière. We waren allebei erg, erg jong toen we ons in het huwelijk stortten, maar tot op de dag van vandaag, heb ik geen kwaad woord over hem te zeggen.” Het stel ging een jaar na het huwelijk uit elkaar.

Satish Kaushik bood aan om met Neena Gupta te trouwen

In de jaren tachtig had Neena Gupta een relatie met voormalig cricketer Sir Viv Richards. Toen ze zwanger werd, bood haar goede vriend Satish Kaushik aan om met haar te trouwen en vroeg haar om mensen te vertellen dat het zijn kind is. Hij zei haar: “Maak je geen zorgen, als het kind wordt geboren met een donkere huidskleur, kun je gewoon zeggen dat het van mij is en we zullen trouwen. Niemand zal iets vermoeden.”

Toen haar huwelijk op het laatste moment werd afgeblazen

Neena Gupta stond op het punt om te trouwen met een man van wie ze hield, maar hij maakte vlak voor het huwelijk een abrupt einde aan hun relatie. “Ik was in Delhi om mijn kleren te laten maken toen hij opbelde en zei: ‘Ik wil niet met je trouwen.’ Tot op heden weet ik niet waarom, maar wat kan ik doen? Ik ben verder gegaan. Ik zou graag met hem getrouwd zijn. Ik had veel respect voor zijn vader en moeder, ik woonde in hun huis. Hij gaat lezen, hij leeft, hij is gelukkig getrouwd. Hij heeft kinderen,” deelde de acteur.

Neena Gupta wilde altijd al een normaal gezin

Neena Gupta gaf toe dat ze jaloers was op mensen die een ‘normaal’ gezin hadden. Tijdens de boekpresentatie zei ze: “Ik wilde een normale echtgenoot, kinderen en mijn schoonfamilie hebben. Als ik andere mensen zie, ben ik wel een beetje jaloers. Ik heb geen schuldgevoel, ik ben geen alcoholist geworden omdat ik wat ik wilde niet kreeg.” Ook deelde ze dat ze het boek niet geschreven zou hebben als haar ouders nog leefden. “Niemand wist van mijn vader en moeder. Ik zou dit niet hebben geschreven als ze nog leefden. Mijn moeder heeft veel moeite gedaan om dit te verbergen,” voegde ze eraan toe.

Hoe Masaba Gupta Neena Gupta’s leven redde

In een live Instagram-sessie met Kareena Kapoor Khan, die Sach Kahun Toh lanceerde, deelde Neena Gupta haar traumatische ervaring op de sets van Sanjay Khan’s serie The Sword of Tipu Sultan.

Ze zei: “Het was een traumatische ervaring. Ze (de makers) waren bezig met mijn huwelijksscène. Masaba was anderhalf jaar oud. Die dag had Masaba een beetje koorts. Dus nam ik haar niet mee op de set. Maar later, in de middag, stuurde ik mijn auto terug en bracht ik haar naar de opnames. Op dat moment, gaf ik haar te eten tussen de opnames door. Ik glipte de studio uit. Ik bereikte mijn kamer. Ik pakte Masaba op en ik hoorde een explosie. Toen ik naar buiten kwam, zag ik iemand op me afkomen. Hij stond in brand. Ik keek naar hem. Hij riep me om te helpen. Ik weet nog dat ik zei, ‘hoe kan ik helpen als ik een kind bij me heb.’ Ze brachten me naar het hoofdgebouw waar we het kantoor hadden. We werden naar huis gestuurd. Het was te traumatisch. Zelfs nu, als ik er aan denk, vraag ik me af hoe ik gered ben.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: