Humphrey van Hetten over nieuw toneelstuk van Toneelgroep Asago

“Suma Tek Mi Sani, Mie e Tek Eng Baka”

De Surinaamse toneelgroep ASAGO heeft na ongeveer 18 maanden de draad weer opgepakt. Humphrey van Hetten vertelt het volgende. Het nieuw toneelstuk genaamd “Suma Tek Mi Sani, Mie e Tek Eng Baka” zal via de YouTube channel van Melvin Stoffen gepresenteerd worden aan het publiek. Het stuk is geschreven door Jolanda Wassenaar en regie is gedaan door Humphrey van Hetten. Na een zoommeeting is de toneelgroep tot het besluit gekomen om zo voort te zetten met het entertainen. “Het was heel hard vooral voor mevrouw Wassenaar want bij het uitzetten van de rollen kwam het steeds in ons op, dat een bepaalde rol zou passen bij onze geliefde wijlen Jerrel Vierklau”. Het team neemt de covid-19 maatregelen in acht en zal het publiek namelijk digitaal gaan entertainen.

(Foto: archief foto/ optreden toneelgroep ASAGO)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: