Houten woning aan Verlengde Hogestraat ingestort: Bewoonster niet thuis op moment van instorten

Een houten woning is dinsdag 22 juni ingestort aan de Verlengde Hogestraat in Paramaribo. De bewoonster, de 60-jarige mevrouw Krak, laat de redactie van Dagblad Suriname weten, dat de hele inboedel is vernietigd, maar dat ze zelf op dat moment niet thuis was.

‘Ik weet niet waar ik nu ga wonen. Ik mag een paar dagen bij mijn  dochter slapen, maar kan daar niet te lang blijven omdat er niet genoeg ruimte is.’ 

De oude woning is volgens de bewoonster ‘gewoon ingestort’. ‘Het was al oud. Het was niet mijn eigendom, maar van mijn oma.’

Gelukkig was ze niet thuis op het moment dat het huis instortte. 

‘Gelukkig was ik niet thuis. Mijn dochter belde me, met de mededeling ‘ma, dat huis is ingestort’. Ik wist dat het zou vallen, want elke dag ging het schuiner staan, maar had niet gedacht dat het zo snel zou vallen.’

Op de vraag of ze hulp denkt te gaan krijgen bij het zoeken naar een nieuwe woning, antwoordt mevrouw Krak: ‘Ik weet het niet.’

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: