Man (37) tijdens avondklok opgepakt met marihuana en scherpe patronen op zak

De 37-jarige M.D. is zaterdag 19 juni door de zogenoemde stootgroep van het Korps Politie Suriname, bijgestaan door militairen, in de Herman Steinbergstraat te Abrabroki aangehouden, zo meldt het korps woensdagochtend 23 juni. 

De man werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Hij was zaterdagavond op straat en kon geen dispensatiebewijs overleggen. De man werd als een lockdown-overtreder aangemerkt. Alvorens hij in een politiebus werd geplaatst, werd hij gefouilleerd. Agenten troffen vonden daarbij marihuana en negen scherpe patronen. De marihuana en de scherpe patronen werden vervolgens in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.D. ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding van de Vuurwapenwet achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: