ABOP-parlementariër Fogati Aserie is zijn belofte nagekomen

Rehabilitatie van de weg vanaf de Afobakabrug naar de aanmeerplaats Afobaka zoals beloofd door het ABOP-Assembleelid Aserie uit Brokopondo is gestart.

Deze weg is in zeer deplorabele staat. Bewoners en ressortraadsleden hadden op 28 mei zelfs de weg gebarricadeerd om aandacht te vragen voor deze situatie. Er werd toen tol geheven met de bedoeling dat die weg zou worden aangepakt met het opgehaalde geld. De buschauffeurs die de route Paramaribo visa versa Afobaka onderhouden hadden ook onderling geld verzameld om dit initiatief te ondersteunen.

Het parlementslid heeft dat toen laten stopzetten met de belofte dat de overheid de weg zou gaan aanpakken. Na ongeveer twee weken is er schot in de zaak gekomen. De bewoners en weggebruikers zijn blij met deze ontwikkeling. 

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: