Twee verdachten inbraak in supermarkt te Uitvlugt opgepakt

De 27-jarige H.O. en de 26-jarige M.O. zijn op vrijdag 18 juni binnen het politieressort Uitvlugt voor diefstal middels braak door de Recherche van Paramaribo aangehouden. Ze zouden zich schuldig hebben gemaakt aan verschillende inbraken binnen het politieressort Uitvlugt, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 21 juni.

Verschillende benadeelden deden aangifte van deze inbraken. De twee kwamen na een inbraak bij een supermarkt aan de Hendrikstraat, na bekeken camerabeelden, in beeld. Bij die inbraak ging het tweetal er vandoor met een groot geldbedrag, telefoon opwaardeerkaarten en vermoedelijk alcoholische dranken.

Op de camerabeelden is te zien hoe de verdachte H.O. en twee kompanen door een zwarte auto werden opgehaald. Dit voertuig, dat van de verdachte M.O. blijkt te zijn, werd door hem bestuurd.

Hangende het onderzoek is de auto in beslag genomen. 

In deze zaak zijn nog twee kompanen voortvluchtig. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van deze verdachten.

H.O. en M.O. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: