Abhay Deol terug op social media na digitale detox

Abhay Deol dropte zijn eerste foto op Instagram een maand nadat hij op een ‘digitale detox’ ging. Verontschuldigend liet hij aan zijn fans weten dat hij een pauze moest nemen van sociale media platforms. Bij het posten van de foto schreef Abhay: “Sorry dat ik hier al een tijdje niet meer ben geweest. Had een digitale detox nodig.” Hij vroeg zijn volgers of zij ook de behoefte voelden om op een digitale detox te gaan, waarop zijn nicht Esha Deol antwoordde: “Ik deed hetzelfde vorige maand. Ik snap je.” Dia Mirza was het ook eens met Abhay en zei: “Dat hebben we allemaal nodig.”

Fans van de acteur waren het er ook over eens dat een digitale detox nooit een slecht idee is. “Ik ging op een voor ongeveer 6 maanden ….. gelukzaligheid en de meest creatieve periode van mijn leven zou ik zeggen,” schreef een van zijn volgelingen, terwijl een andere fan “We hebben je gemist” in de opmerkingen vermeldde. Sommige bewonderaars van de Zindagi Milegi Na Dobara acteur wilden weten hoe hij erin slaagde om weg te blijven van de sociale media platforms.

Eerder deze maand, bezocht Abhay zijn vriend Farah Khan Ali. Terwijl hij wegbleef van het posten van zijn foto’s op een van de sociale media platforms, deelde Farah via haar Instagram-profiel Abhay’s foto. Op een van de foto’s poseert Abhay met Farah voor een perfecte klik, op de andere foto’s deelt hij een moment van vrolijkheid met zijn vriendin. Farah deelde de foto’s op Instagram en schreef: “Something about Childhood friends. Zo goed om je te zien D @abhaydeol”

Op het werk front was Abhay, die bekend staat om zijn sterke meningen en unieke carrière keuzes, voor het laatst te zien in 1962: The War In The Hills, die momenteel wordt gestreamd op Disney+ Hotstar. Hij produceerde ook de Netflix film What Are The Odds. Hij zal de volgende keer te zien zijn in de Tamil film Idhu Vedhalam Sollum Kathai, een fantasy film geregisseerd door Rathindran R Prasad. De film, die naar verluidt een bewerking is van de volksverhalenbundel Baital Pachisi, zal ook Ashwin Kakumanu, Abhay Deol, Aishwarya Rajesh, Guru Somasundaram en Greg Burridge in de hoofdrollen hebben.

Eerder dit jaar kondigde hij aan dat zijn neef, Sunny Deol’s zoon Rajveer Deol, klaar is om zijn debuut te maken in Bollywood met Rajshri Productions’ aankomende coming-of-age liefdesverhaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: