Brock Lesnar keert mogelijk terug bij WWE

Brock Lesnar en WWE (World Wrestling Entertainment) zouden de laatste tijd gesproken hebben over het feit dat Lesnar terugkeert naar WWE, zo meldden zondag 20 juni diverse internationale worstel-websites.

WWE heeft waarschijnlijk plannen voor de WWE Superstar en hoopt dat zijn terugkeer op handen is. Andrew Zarian van de Mat Men Podcast tweette een gif van Lesnar met het bijschrift ‘binnenkort’.

Zijn WWE-contract liep naar verluidt afgelopen augustus af zonder dat de twee partijen overeenstemming bereikten over nieuwe voorwaarden en op dat moment werd de merchandise van Lesnar uit de WWE Shop verwijderd. Er werd verwacht dat Lesnar uiteindelijk zou terugkeren naar WWE, ondanks dat hij niet opnieuw had getekend.

Zijn meest recente optreden was bij WrestleMania 36 toen hij het WWE-kampioenschap verloor van Drew McIntyre.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: